Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Időpont foglalás és lemondás

Az időpontfoglalás a Playnook Játéktérbe és gyermekmegőrzőbe számos előnnyel jár a szülőnek és a gyermeknek is.
 
  1. Biztosítja a helyet és szolgáltatást: Az időpontfoglalás garantálja, hogy a Playnook Játéktérben és gyermekmegőrzőben lesz elérhető hely a gyermeked számára a kívánt időpontban. Így nem kell aggódnod az esetleges telt házas napok miatt, és biztos lehetsz benne, hogy a gyermekedről gondoskodunk a szükséges időpontban.
  2. Kényelmes és rugalmas tervezés: Az időpontfoglalás lehetővé teszi, hogy az napi vagy heti programodhoz igazítsd a gyermekmegőrzés idejét. Rugalmasan tervezheted meg az időpontot, amikor szükséged van rá, például munka, egyéb kötelezettségek vagy szórakozás miatt.
  3. Elkerülheted a várakozási időt: Az időpontfoglalással elkerülheted a hosszú várakozási sort és az esetleges stresszt, amit egy helyszíni időpontfoglalás okozhat.
  4. Felkészülhetönk előre: Az előre lefoglalt időpont lehetőséget ad arra, hogy a gyermekkel kapcsolatos információkat előre átadd számunkra. Így biztos lehetsz benne, hogy a gondozók jól felkészültek lesznek és tudni fogják, hogyan kell foglalkozni a gyermekeddel.
  5. Békét és nyugalmat biztosít: Tudva, hogy van előre lefoglalt időpontod a gyermekmegőrzőben, nincs szükséged aggodalomra vagy stresszre a gyermeked felügyelete miatt. Nyugodtan végezheted a dolgod.
Az időpontfoglalás tehát kényelmes és biztonságot nyújt mind az számodra, mind pedig a gyermekednek. Ezért érdemes időben tervezni és előre lefoglalni a Playnook Játéktér és gyermekmegőrző időpontokat.
 

Időpontfoglalás:

A Playnook Játéktérbe és gyermekmegőrzőbe való bejelentkezéshez először is időpontot kell foglalnod. A foglalást a +36 70 582 9595-s telefon keresztül tudod megtenni.
 

Visszaigazoló e-mail:

Amint sikeresen lefoglaltad az időpontot, automatikusan elküldünk egy visszaigazoló e-mailt a playnook.shop@gmail.com e-mail címről, melyben megerősítjük az időpontot számodra. Az e-mail tartalmaz egy google naptár bejegyzést az időpontodra vonatkozóan. Amennyiben nem akarod elfelejteni az időpontot, úgy kérjük kattints az e-mailben az igen gombra és az időpontfoglalás megjelenik a telefonod naptárjában.
 

Időpont módosítása vagy lemondása:

Ha változnak a terveid, vagy esetleg megbetegszik a gyermeked és szükséged van az időpont módosítására vagy lemondására, ne aggódj! Ezt egyszerűen megtehetd az elérhetőségeinken, csak kérünk, hogy a lemondásokat és módosításokat a lefoglalt időpont előtt végezd el.


Késés és díjazás:

Fontos megjegyezni, hogy a lefoglalt időpontban kérjük érkezz pontosan, ha késés áll be, az elvesztett időt az érkezéstől számított időhöz nem tudjuk hozzá adni. Ha a késés olyan mértékű, hogy nem teszi már lehetővé a szolgáltatás igénybevételét a lefoglalt időpontban, akkor a foglalás érvénytelen lesz, és egy óra teljes díját, 2.950 Ft-t, mint rendelkezésre álló díjat számítunk fel, melyről elektronikus formában számlát küldünk a megadott e-mail címedre.
 

Megjelenés nélküli foglalás:

Ha a lefoglalt időpontot nem mondod le, vagy a foglalás idejére nem jelenik meg a gyermeked, akkor a foglalásnak megfelelően egy óra díj, 2.950 Ft kiszámlázásra kerül, melyről elektronikus formában számlát küldünk a megadott e-mail címedre. A Playnook Játéktér és gyermekmegőrző szolgáltatásait addig nem veheted igénybe újra, míg kifizetésre nem kerül a megjelenés nélküli foglalás. Az így kiszámlázott egy óra díja nem váltható be későbbi szolgáltatásokra.

 
Reméljük, hogy a fentiek segítenek abban, hogy zökkenőmentesen élvezétek a Playnook Játéktér szolgáltatásait. Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed van, kérjük, lépj kapcsolatba velünk az elérhetőségeinken, és szívesen segítünk.

Elérhetőségeink: