Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyakran ismételt kérdések

Hány éves korig vehetők igénybe a Playnook játéktér szolgáltatásai?

A játéktér szolgáltatásait a gyermekek 8 éves korig vehetik igénybe, mivel a nálunk lévő játékok úgy vannak kiválogatva, hogy eddig az életkorig tudják megfelelően fejleszteni és lefoglalni őket.
 

Pontosan milyen szolgáltatásokat kínál a játéktér?

A Playnook játéktér H-P-Sz 9:00-19:00, V 09:00-17:00 óráig várja a gyerekeket és kísérőiket. A játéktérben mosdó és pelenkázó helyiség áll rendelkezésre. Szülői kíséret nélkül kizárólag 3-8 éves korig, önálló mosdóhasználattal és beszédképességgel rendelkező gyerekeket tudunk fogadni.
 
A Játéktérben születésnapok megrendezésére van lehetőség 2 óra időtartamra, mely előzetes, személyes egyeztetéshez kötött.
 
Kreatív napok rendezvényeit a hirdetéseinkben (facebook, weboldal.) előre meghirdetjük, igénybevételéhez szintén telefonos időpontfoglalás szükséges.
 

Miért előzetes bejelentéshez kötött a szolgáltatások igénybevétele?

A szolgáltatásokat úgy alakítottuk ki, hogy azok mindenki számára kényelmesen igénybe vehetőek és időben tervezhetőek legyenek, valamint szeretnénk ha mindenkinek jutna elegendő személyes tér. Célunk, hogy a gyermekek játéktere legyen a legnagyobb, így elkerülve a zsúfoltságot és a tömeget, így csak kis létszámú foglalást tudunk fogadni.
 

Hogyan tudok bejelentkezni a játéktérbe?

A játéktérbe történő bejelentkezés telefonon lehetséges, a +36 70 545 7755 telefonszámon H-P-Sz 9:00-19:00, V 09:00-17:00 óra között. A telefonos bejelentkezéskor ellenőrizzük a kért időpontjában van-e üres hely, gyermekmegőrzés esetében pedig a rendelkezésre álló munkatársak számának függvényében tudunk időpontot adni.
 

Hogyan kapok visszajelzést az időpontfoglalásról?

Az időpontfoglalásról a telefonon megadott adatokkal egy visszaigazoló email-t küldünk, mely szerződéskötésnek minősül, így biztosítjuk a helyet a kiválasztott időpontra.
 

Mennyit fizetek és mi alapján a játéktér használatáért?

A játéktérben a megérkezéskor a gyerekek egy papírkarszalagot kapnak, melyen feltüntetjük az érkezés pontos idejét. Az első óra teljes díja fizetendő, majd azt követően minden megkezdett fél órát számolunk fel.
 

Hogyan fizetek a szolgáltatásokért?

A játéktér használata, valamint a gyermekmegőrzés és a kreatív napokon való részvétel a játéktérben töltött idő végén egy összegben fizetendő. Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, valamint OTP SZÉP kártya.
 
A születésnapok ajándékait a webshopban lévő szülinapi ajándékutalvány SimplePay-on keresztül előre történő megvásárlásával biztosítjuk.
 
A születésnapokon biztosított étkezés készpénzzel, bankkártyával és OTP SZÉP kártyával előre fizetendő.
 

Hogyan tudom lemondani a foglalásomat?

A szolgáltatás lemondása a +36 70 545 7755 telefonszámon, vagy írásban playnook.shop@gmail.com email címre küldött rövid üzenetben történhet. SMS-ben történő bejelentkezésre/lemondásra/módosításra nincs lehetőség. A gyermekek a legváratlanabb időpontokban lehetnek betegek, vagy történhet velük bármilyen váratlan esemény ezért nem kötjük időponthoz a lemondást. Kérjük, hogy a szolgáltatás megkezdése előtt mindenképp kapjunk értesítést, hogy a szolgáltatást nem kívánjátok igénybe venni. (lásd: Működési Szabályzat)

Mi történik, ha a szolgáltatás nem lett lemondva, a lefoglalt időpontban nem jelenünk meg?

Amennyiben nem mondjátok le a foglalást, valamint meg sem jelentek a foglalt időpontban, egy óra időtartamot kiszámlázunk részetekre, a számla kiegyenlítéséig nem áll módunkban részetekről újabb foglalást elfogadni.

Mit kell feltétlenül magunkkal vinni a játéktérbe?

Higiéniai okból utcai cipőben csak az előtérben lévő öltöző részben lehet tartózkodni, ahol a felület mosható. A játéktér egész területe szőnyeggel borított, ezért zokni viselése mindenki számára kötelező, azt mindenképpen szükséges magatokkal hozni.
 

Lehet-e ételt-italt bevinni, illetve étkezni a játéktérben?

A játéktérbe ételt-italt bevinni, étkezni tilos! Az itt tartózkodás alatt ásványvizet mindenkinek biztosítunk. Ez alól csak a születésnapok kivételek, ahol mi biztosítjuk az étkezés lehetőségét.

 

Kérjük, hogy mielőtt igénybe vennéd a szolgáltatásainkat, olvasd el a Playnook játéktér Működési szabályzatát!
 
Amennyiben bármilyen egyéb kérdésed lenne, írd meg nekünk ide, és mi hamarosan válaszolunk!