Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PlanToys

 

JOBB GYERMEKKOR, JOBB VILÁG A FENNTARTHATÓ JÁTÉKON KERESZTÜL

A PlanToys hozzájárul a gyermekek fejlődéséhez azáltal, hogy pozitív, előremutató hozzáállást tanúsítanak az életben mind önmaguk, mind a társadalom és a környezet számára fenntartható játékaik révén.
 

TÖRTÉNET

1981-ben a PlanToys története azzal a fenntartható gondolkodásmóddal kezdődött, hogy tiszteletben tartják és megőrzik a természeti erőforrásokat a jövő generációi számára. Több mint 40 éve is hitték, hogy a gyermekek jelentik a küldetésük mögött álló valódi erőt. Ezért olyan jól megtervezett játékokat gyártanak, melyek elősegítik a 0-5 éves gyermekek fejlődését, a játék szabadságával és a természettel való szorosabb kapcsolódást előtérbe helyezve, támogatva őket.
 

KÜLDETÉS

Igyekeznek a legbiztonságosabb gyártói folyamatokat előtérbe helyezni és fejleszteni. Hatékony folyamatokra törekednek, melyek során nem gyakorolnak nyomást munkatársaikra, fogyasztóikra, a környezetre és a világra, környezetbarát és biztonságos anyagokat használnak. A játékokon kívül fenntartható gondolkodásmódjukat olyan tevékenységeken keresztül adják át a gyermekeknek, amelyek a társadalomra, a környezetre és a gyermekek fejlődésére összpontosítanak.
 

KÖRNYEZETVÉDELEM

A PlanToys játékok olyan gumifából készülnek, ami már nem termel latexet és emiatt kivágásra vannak ítélve. A fát nem vegyi úton, hanem kemencében szárítják, a színezék természetes alapú, így nem tartalmaz káros anyagot. A gyártáshoz szükséges energiát zöld energiából nyerik, és évente 30.000 fát ültetnek.