Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYERMEKMEGŐRZÉS

GYERMEKMEGŐRZÉS
A PLAYNOOK JÁTÉKTÉR azért jött létre, hogy neked segítsen. Szükséged lehet szabadidőre, pihenésre vagy olyan elfoglaltságod akad, amelyre nem tudod magaddal vinni a kisgyermekedet. Ebben az esetben lehet segítségedre a PLAYNOOK JÁTÉKTÉR gyermekfelügyelete.
 
A PLAYNOOK JÁTÉKTÉR lehetőséget biztosít számodra, hogy intézd az ügyeidet, pihenj vagy kikapcsolódj úgy, hogy közben a gyermeked jó kezekben van. A gyermekfelügyelet segít abban, hogy ellazulj, feltöltődj és újra energikus tudj lenni a kisgyermekes mindennapokban. Biztos lehetsz benne, hogy gyermeked biztonságban lesz, és jól fogja érezni magát a nálunk töltött idő alatt. A higiénia számunkra is kiemelkedően fontos, ezért minden játékot speciális felületfertőtlenítővel kezelünk, berendezéseink tisztaságára nagy hangsúlyt fektetünk. 
 
A gyermekfelügyelet kis létszámban történik, így minden gyermek megkapja a szükséges figyelmet és gondoskodást. Előzetes bejelentkezéssel várjuk a gyermekeket, akik beszélnek és önállóan tudják használni a mosdót.

 

 
 
 

 

Árak:    
     
Playnook Játéktérben a gyermekfelügyelet gyermekeként   2.900 Ft/óra
Első óra után minden megkezdett 30 perc   800 Ft
     
Otthoni (esti/éjszakai) gyermekfelügyelet   5.000 Ft/óra
    27% áfát tartalmaz
     
Időpontfoglaláshoz, illetve a Playnook Játéktérbe való belépéshez előzetes egyeztetés szükséges.   +36 70 545 7755